HOLD  INSEKTERNE  UDE,  HVOR  DE  HØRER  TIL. 

Læs mere her

Danmarks største udvalg i insektnet

Altid stort varelager til omgående levering.

VI TILBYDER GRATIS FINANSIERING TIL PRIVATE
​- KLIK HER

Støjdæmpning giver et optimalt arbejdsmiljø

Hos D.P. International samarbejder vi med små og store virksomheder, institutioner, kommuner og regioner i hele Danmark, når det gælder løsninger med støjdæmpning. Vi er nemlig eksperter på området, og vores dygtige medarbejdere kan hurtigt finde den bedste form for støj-dæmpning og lydisolering til den enkelte kunde.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med: 

  • Støjdæmpning og akustik regulering af rum og lokaler i private boliger som er erhvervslokaler hvor unødig høj støj og dårlig akustik optræder.
  • Lydisolering af kørende materiel og førerkabiner.
  • Støjdæmpning i kontomiljøer.
  • Støjdæmpning og lydisolering af maskiner m.m..

​Hvem er vi?

​D.P. International er en ambitiøs virksomhed med et bredt kompetencefelt. Vi er dog især specialiserede i støjdæmpning og akustik regulering i lokaler, hvor dårlig og uønsket høj akustik optræder.

​Vi har til huse i landlige omgivelser i Asferg, der ligger mellem Randers og Hobro. 

Vores medarbejdere arbejder med levering af mange forskellige typer af effektive materialer til støjdæmpning og lydisolering.​

Nogle af vores typiske arbejdsopgaver omhandler reducering af alle former for uønsket støj i maskiner, førerkabiner og kørende materiel. Inden for disse områder kan vi være behjælpelige med næsten hvad som helst.

Vi sørger for støjdæmpning af selv de største rum

Ingen opgave er for stor til os. Vores erfarne gruppe af medarbejdere gør os i stand til at arbejde effektivt og løse selv de største opgaver. Det giver os mulighed for at levere og montere effektive materialer til rumakustisk regulering i stort set alle tænkelige rum og bygninger, hvor støjniveauet er for højt.

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores arbejde med effektiv støjdæmpning, så er du velkommen til at give os et kald på telefon 86 45 43 00. Læs også mere om lyddæmpning, som vi er eksperter i.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe på ​23 42 71 87 eller sende en mail til info@dp-international.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, for direkte kontakt.

For flere informationer, gå til kontaktsiden​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VI TILBYDER GRATIS FINANSIERING TIL PRIVATE

Som privat kunde hos D.P. International har du mulighed for at få finansieret dit køb gratis via vores samarbejdspartner RESURS BANK A/S. Du betaler nul renter, nul gebyr, nul udbetaling. Du bestemmer selv løbetiden op til 36 mdr.

Loading

Firmainformation

D.P. International

CVR: 21262404

Adresseinformation

Koustedvej 30

8990 Fårup

Kontaktinformation