HOLD  INSEKTERNE  UDE,  HVOR  DE  HØRER  TIL. 

Læs mere her

Danmarks største udvalg i insektnet

Altid stort varelager til omgående levering.

VI TILBYDER GRATIS FINANSIERING TIL PRIVATE
​- KLIK HER

Akustikplader og akustikloft til perfekt støjnedsættelse

​Hverdagen er fuld af støj. Maskiner der arbejder, telefoner der ringer, børn der leger samt meget andet. Støj er lig med aktivitet, bevægelser og liv.

Men desværre kan for meget støj også være lig med koncentrationsbesvær, stress og høreskader. På mange arbejdspladser er støj så stort et problem, at det går ud over medarbejdernes arbejdsevne og helbred. Støj behøver dog ikke være et problem. Det kan afhjælpes i en sådan grad, at det ikke er en belastning for arbejdsmiljøet. Til bekæmpelse af støj på arbejdspladsen er akustikplader og akustikloft nogle af de bedste midler.

​Et akustik loft og akustik vægge er en effektiv løsning og dæmper de generende lyde i hverdagen

​D.P. International er leverandør af akustikplader og akustikloft, som lægger en effektiv dæmper på de generende lyde hverdagen. Akustikloft og akustikplader er fantastiske til rumakustisk regulering og absorbering af rumklang.

​En løsning, som er ideel for institutioner, kontorer, industrivirksomheder og andre steder, hvor støj er en fast del af arbejdsdagen.

Kontakt os i dag for akustikplader og akustikloft

​Til virksomheder inden for fødevare-området og levnedsmiddel-sektoren i hele Danmark, kan vi tilbyde akustikloft og akustikplader, som opfylder de krav, der stilles til både hygiejne og brandsikkerhed. Vi er også leveringsdygtige i lydabsorberende bafler indpakket i en støv- og bakteriefri pose til nedhæng fra lofter eller til montering på vægge.

Hvis du vil høre mere om vores akustikplader i højeste kvalitet, eller vores omfattende løsninger med akustikloft til perfekt lydregulering, kan du kontakte os på telefon 

86 45 43 00. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål om lydisolering.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe på ​23 42 71 87 eller sende en mail til info@dp-international.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, for direkte kontakt.

For flere informationer, gå til kontaktsiden​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VI TILBYDER GRATIS FINANSIERING TIL PRIVATE

Som privat kunde hos D.P. International har du mulighed for at få finansieret dit køb gratis via vores samarbejdspartner RESURS BANK A/S. Du betaler nul renter, nul gebyr, nul udbetaling. Du bestemmer selv løbetiden op til 36 mdr.

Loading

Firmainformation

D.P. International

CVR: 21262404

Adresseinformation

Koustedvej 30

8990 Fårup

Kontaktinformation