HOLD  INSEKTERNE  UDE,  HVOR  DE  HØRER  TIL. 

Læs mere her

Danmarks største udvalg i insektnet

Altid stort varelager til omgående levering.

VI TILBYDER GRATIS FINANSIERING TIL PRIVATE
​- KLIK HER

Lydisolering til dit hjem eller på kontoret

Et lydt rum kan være et problem. D.P. International kan montere professionel lyddæmpning, som minimerer lyden fra rummet. 

Det kan være aktuelt, hvis du har et mødelokale, der er lydt eller ønsker et privatrum i hjemmet. Vi står klar til at hjælpe dig i hele Danmark, uanset om du er privat- eller erhvervsmand.

Vi kan montere lyddæmpning i form af:

  • Lyddæmpende plader
  • Lyddæmpende lofter
  • Lyddæmpende skum  

Få et bedre indeklima med professionel lyddæmpning

Privatlivet bliver sat i fokus med en lyddæmper. Det kan være smart, hvis du ikke ønsker, hele verden altid skal kunne følge med i, hvad du foretager det. Det kan være, der skal tages en vigtig beslutning på arbejdet, eller at du skal have en alvorssnak med bofællen derhjemme.

Grundene kan være mange, men med en klydorrekt lyddæmpning er du sikker på, hele verden ikke kan følge med i, hvad du foretager dig. Desuden er lyddæmpning og en effektiv akustik regulering sundt for ethvert indemiljø.

Kontakt os i dag

Har du brug for effektiv og professionel lyddæmpning samt akustik regulering, er D.P. International klar til at hjælpe dig. Vi lytter til dine overvejelser og undersøger den bedste løsning for dig omkring lyddæmpning og akustik regulering af dit rum.

Vi har stor erfaring med lyddæmpning og akustik regulering, og vores priser er yderst konkurrencedygtige. Kontakt os i dag på 86 45 43 00 for at høre mere om vores løsninger. Vi er også eksperter i støjdæmping, som du kan læse mere om her.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe på ​23 42 71 87 eller sende en mail til info@dp-international.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, for direkte kontakt.

For flere informationer, gå til kontaktsiden​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VI TILBYDER GRATIS FINANSIERING TIL PRIVATE

Som privat kunde hos D.P. International har du mulighed for at få finansieret dit køb gratis via vores samarbejdspartner RESURS BANK A/S. Du betaler nul renter, nul gebyr, nul udbetaling. Du bestemmer selv løbetiden op til 36 mdr.

Loading

Firmainformation

D.P. International

CVR: 21262404

Adresseinformation

Koustedvej 30

8990 Fårup

Kontaktinformation