​Køb inden d. 01.01.22 og undgå prisstigninger på 15-30 %. Læs mere her

Danmarks største udvalg i insektnet

Altid stort varelager til omgående levering.

VI TILBYDER GRATIS FINANSIERING TIL PRIVATE
​- KLIK HER

​Landsdækkende salg af insektafskærmning og støjnedsættende løsninger

Hos D.P. INTERNATIONAL finder du Danmarks største og bredeste produktprogram og sortiment inden for insektnet. Hos os finder du derfor altid svaret og løsningen på dit insekt problem.

Vi har til huse i landlige omgivelser i Asferg, der ligger mellem Randers og Hobro. Vi beskæftiger os med produktion og montering af insektnet. Vi har egen import fra Holland, Italien og Californien - hvorfra vi repræsenterer nogle af verdens absolutte førende udbydere og producenter i insektnet systemer og løsninger med insektnet generelt.

​Vi har altid meget korte leveringstider, da vi selv producere alle vore insektnet på eget værksted. Vi kan som regel levere inden for 2 - 3 arbejdsdage.

​Med det store program og brede sortiment fra BRUYNZEEL B.V. og PRIME-LINE CO. INC. samt MEDAL S.R.L., dækker D.P. INTERNATIONAL hele området inden for insektnet systemer og løsninger med insektnet generelt.

​Uanset valg af insektnet system eller løsning med insektnet generelt fra D.P. INTERNATIONAL, er du i stand til at holde insekterne ude – der hvor de hører til !​

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe på ​86 45 43 00 eller sende en mail til info@dp-international.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, for direkte kontakt.

For flere informationer, gå til kontaktsiden​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VI TILBYDER GRATIS FINANSIERING TIL PRIVATE

Som privat kunde hos D.P. International har du mulighed for at få finansieret dit køb gratis via vores samarbejdspartner RESURS BANK A/S. Du betaler nul renter, nul gebyr, nul udbetaling. Du bestemmer selv løbetiden op til 36 mdr.

Loading

Firmainformation

D.P. International

CVR: 21262404

Adresseinformation

Koustedvej 30

8990 Fårup

Kontaktinformation