HOLD  INSEKTERNE  UDE,  HVOR  DE  HØRER  TIL. 

Læs mere her

Danmarks største udvalg i insektnet

Altid stort varelager til omgående levering.

VI TILBYDER GRATIS FINANSIERING TIL PRIVATE
​- KLIK HER

Insektafskæmning til Virksomheder, institutioner og øvrige erhverv

... hygiejne, sundhed og trivsel i centrum ...

​​

Indeklimaet er vigtigt på arbejdspladsen, og et sundt indeklima opnås bedst med frisk luft gennem åbne vinduer og døre. Få derfor monteret insektnet i dine vinduer og døre, og få fornøjelsen af et sundt indeklima; samtidig holder du insekterne ude - der hvor de hører til.

Uanset om det gælder insektnet systemer til vinduer og døre eller porte samt ovenlysvinduer, stiller vi os gerne til disposition med gode råd og vejledning samt uforbindende tilbud.

Vores store udstilling er ligeledes til disposition, hvor du efter forudgående aftale er velkommen for fremvisning og besigtigelse af vore produkter.

Kontakt vores salgsafdeling og få en aftale om besøg hos dig. Vi medbringer altid prøver og modeller, så du kan se hvorledes de valgte modeller og typer vil tage sig ud i netop dine omgivelser og miljø. 

Samtidig laver vi et tilbud med fast pris, så ved du præcis hvad projektets investering med insektnet vil være.

D.P. INTERNATIONAL - er leveringsdygtig i alle former for insektnet systemer og løsninger med insektnet generelt, til alle typer vinduer og døre samt porte.

​​

Vort store program i modeller og typer omfatter :​

- insekt forsatsrammer til vinduer,

- insekt forsatsrammer til dreje/kip vinduer,

- insekt rullenet vinduer,

- insekt forsatsrammer til ovenlys vinduer,

- insekt forsatsdøre,

- insekt hængslede forsatsdøre til porte,

- insekt hurtigporte.​

Hold hygiejnen i top - brug insektnet !​

Insektnet i vinduer og døre samt porte, er et effektivt værn mod insekter og andre skadedyr; og forhindrer endvidere fugle i at komme ind i lokalet.

Da insekter både er irriterende og udgør en alvorlig sundhedsrisiko i forbindelse med fødevarer, er insektnet en fornuftig løsning på problemet.​​

Har din virksomhed den rigtige smiley ?​

Fødevarevirksomheder og offentlige institutioner stilles i dag over for store krav til hygiejnen. Enhver leder af en virksomhed inden for fødevare- og levnedsmiddel området eller offentlig institution, kender betydningen af at have de rigtige smiley´s fra myndighederne. Insektnet i dine vinduer og døre samt porte, højner hygiejnen og giver en glad smiley !

Bekendtgørelse om fødevarehygiejne

nr. 985 af 8. december 2003:

Kapitel 2, § 9, - 4) Sikre mod ydre forureningskilder, herunder insekter og andre skadedyr.

Kapitel 2, § 9, (5)) stk. 4) Vinduer, som kan åbnes mod omgivelserne; skal om nødvendigt forsynes med insektnet, der let
kan fjernes og rengøres.
Kapitel 9, § 57) Der skal træffes foranstaltninger til forebyggelse mod og eventuelt bekæmpelse af insekter og andre
skadedyr.​

Det er dog ikke kun for myndighedernes skyld, at det er vigtigt at holde insekterne ude. Det er ganske enkelt et spørgsmål om trivsel for alle.

For at opfylde kravene, og måske lidt til; drejer det sig om at finde den optimale løsning.

D.P. INTERNATIONAL kan tilbyde dig professionel assistance i forbindelse med valg af system, opmåling og udformning af løsningen. Teknisk er vi i stand til at tilbyde enhver form for løsning med insektnet.​

Indeklima-hygiejne........

Indeklimaet er vigtigt på arbejdspladsen, og det sundeste indeklima skabes med frisk luft gennem åbne vinduer og 

døre samt porte. Med insektnet i og ved vinduer og døre, skabes en effektiv udluftning uden at fluer, myg, hvepse, bier og fugle kommer inden for - hvor de ikke hører til.

Vore insektnet vinduer og insektnet døre passer til alle typer vinduer og døre. 100% nøjagtig tilpasset og af førsteklasses materiale, og systemerne er vind- og vejrbestandige. Fra forsatsrammer til rullenet gardiner, hængslede forsatsrammer til vinduer og hængslede insekt forsatsrammer til døre; dækker vore systemer og løsninger alle behov.

Hygiejnen og sundheden bør være i centrum, og udover standard insektnettene i UV-resistent glasfiber, tilbyder vi også andre muligheder. Til vinduer og døre samt porte - i hospitaler, køkkener i restauranter, kroer og hoteller, områdecentre, slagterier, mejerier, i bageriet samt øvrige områder i forretninger og øvrige virksomheder med ferske fødevarer tilbyder vi kundetilpassede løsninger.

Nettene beskytter ikke kun mod insekter, men også mod mus, rotter og andre skadedyr - som kan være syge og smittebærende - samt giver en optimal beskyttelse mod fugle.​

Vi finder den rigtige og optimale løsning

Vort store program i insektnet, omfatter løsninger til alle typer vinduer og døre samt porte.
Hos D.P. INTERNATIONAL - finder du derfor altid svaret og løsningen på dit insekt problem. Uanset valget af systemer eller løsninger med insektnet fra os - er du i stand til at holde insekterne ude - der hvor de hører til !

Vidste du, at fluen er blandt de værste bakterie- og smittebærende insekter ?

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe på ​23 42 71 87 eller sende en mail til info@dp-international.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, for direkte kontakt.

For flere informationer, gå til kontaktsiden​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VI TILBYDER GRATIS FINANSIERING TIL PRIVATE

Som privat kunde hos D.P. International har du mulighed for at få finansieret dit køb gratis via vores samarbejdspartner RESURS BANK A/S. Du betaler nul renter, nul gebyr, nul udbetaling. Du bestemmer selv løbetiden op til 36 mdr.

Loading

Firmainformation

D.P. International

CVR: 21262404

Adresseinformation

Koustedvej 30

8990 Fårup

Kontaktinformation