HOLD  INSEKTERNE  UDE,  HVOR  DE  HØRER  TIL. 

Læs mere her

Danmarks største udvalg i insektnet

Altid stort varelager til omgående levering.

VI TILBYDER GRATIS FINANSIERING TIL PRIVATE
​- KLIK HER

Reparation og vedligeholdelse af insektnet​

​Insekterne skal holdes væk fra fødevarer......

Har du den optimale og lovpligtige sikring med insektnet ?


Fødevarelovgivningen siger, at alle professionelle køkkener, restauranter, cafeterier, storkøkkener, bagere, institutionskøkkener, industri inden for levnedsmiddel- og fødevareområdet, herunder emballage virksomheder m.fl.; skal være sikret mod skadedyr der kan nedbryde og forringe, og i værste fald forurene fødevarer med stor risiko for smitte og sygdom til følge for forbrugerne.

Derfor gælder det om at vedligeholde dine insektnet, som fødevarevirksomheder ifølge lovgivningen er forpligtet til at sætte op ved vinduer, døre og porte samt ved andre åbninger. Vedligeholdelse er afgørende. Hvis der er den mindste revne eller hul i dine insektnet kan skadedyr; herunder rotter og mus - trænge ind. Selvom sommeren er højsæson for flyvende in-sekter, er det meget vigtigt at gardere sig hele året rundt.​​​

Fluen er blandt de værste smittebærere !​​

Har du IKKE insektnet, kontakt da D.P. INTERNATIONAL.....

Har du endnu ikke fået monteret insektnet i din virksomheds vinduer, døre og porte samt andre åbninger hvor der kan komme insekter igennem; kan du kontakte os for gennemgang af din virksomhed for at finde netop den løsning med insektnet der passer til din virksomhed eller institution. Du kan evt. læse mere under fanebladet "BROCHURER" ovenfor, og se brochurerne under afsnittet virksomheder og institutioner samt øvrige erhverv.​

Hvis du allerede HAR insektnet, kontakt da alligevel D.P. INTERNATIONAL.....

Såfremt du allerede har insektnet for dine vinduer, ovenlysvinduer, døre og porte samt ved 

ventilationsåbninger; kan det være en god investering at få gennemgået dine insektnet for evt. beskadigelse.

​Der er klare betingelser i lovgivningen for en effektiv stopper for sikring mod skadedyr og insekter. Dine insektnet skal være ubeskadiget, rene, finmasket og skal passe præcis i rammen; så det slutter tæt. De skal nemt kunne afmonteres for nem og jævnlig rengøring.

Er skadedyrene først kommet inden for dørene og vinduerne, kan de ikke alene sprede bakterier og vira, de kan også blive et meget dyrt bekendtskab for virksomheden eller institutionen i form af både sure smileyer og store pengebøder.

​I industrien og spec. hos bageindustrien er der et meget stort slid på insektnet, så netop manglende eller defekte insektnet foran vinduer, døre og porte bliver straffet ved myndighedernes kontrolbesøg. Det er derfor vigtigt at få kontrolleret hvert enkelt insektnet med jævne mellemrum.

​Få forholdene bragt i orden med en aftale med D.P. INTERNATIONAL.....

Kontakt os og lad os lave en aftale, hvorefter vi vil aflægge din virksomhed eller institution et besøg.

Vi gennemgår dine insektnet for evt. beskadigelse og evt. fejl og andre mangler. Finder vi dine insektnet beskadiget, kan vi i mange tilfælde udbedre beskadigelsen direkte på stedet i din virksomhed eller i din institution. Dette gør vi til en overkommelig pris der er baseret på timeforbrug til fast timetakst.​

Er beskadigelsen omfattende, hjemtager vi dine insektnet for udbedring af beskadigelsen. I tilfælde af, at udbedring-en af beskadigelsen er for omfattende og ikke kan betale sig, giver vi en pris på et nyt insektnet.

På denne måde sørger vi for, at dine insektnet altid er i orden og lever op til myndighedernes krav. Samtidig undgår du sure smileyer og store pengebøder fra myndighederne.​

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe på ​23 42 71 87 eller sende en mail til info@dp-international.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, for direkte kontakt.

For flere informationer, gå til kontaktsiden​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VI TILBYDER GRATIS FINANSIERING TIL PRIVATE

Som privat kunde hos D.P. International har du mulighed for at få finansieret dit køb gratis via vores samarbejdspartner RESURS BANK A/S. Du betaler nul renter, nul gebyr, nul udbetaling. Du bestemmer selv løbetiden op til 36 mdr.

Loading

Firmainformation

D.P. International

CVR: 21262404

Adresseinformation

Koustedvej 30

8990 Fårup

Kontaktinformation