Lyddæmpning til dit hjem eller på kontoret

Et lydt rum kan være et problem. D.P. International kan montere professionel lyddæmpning, som minimerer lyden fra rummet. 

Det kan være aktuelt, hvis du har et mødelokale, der er lydt eller ønsker et privatrum i hjemmet. Vi står klar til at hjælpe dig i hele Danmark, uanset om du er privat- eller erhvervsmand.

Vi kan montere lyddæmpning i form af:

  • Lyddæmpende plader
  • Lyddæmpende lofter
  • Lyddæmpende skum  

Få et bedre indeklima med professionel lyddæmpning

Privatlivet bliver sat i fokus med en lyddæmper. Det kan være smart, hvis du ikke ønsker, hele verden altid skal kunne følge med i, hvad du foretager det. Det kan være, der skal tages en vigtig beslutning på arbejdet, eller at du skal have en alvorssnak med bofællen derhjemme.

Grundene kan være mange, men med en korrekt lyddæmpning er du sikker på, hele verden ikke kan følge med i, hvad du foretager dig. Desuden er lydnedsættelse sundt for ethvert indemiljø.

Kontakt os i dag

Har du brug for effektiv og professionel lyddæmpning, er D.P. International klar til at hjælpe dig. Vi lytter til dine overvejelser og undersøger den bedste løsning for dig omkring dæmpningen af dit rum.

Vi har stor erfaring med lyddæmpning, og vores priser er yderst konkurrencevenlige. Kontakt os i dag på 86 45 43 00 for at høre mere om vores løsninger. Vi er også eksperter i støjdæmping, som du kan læse mere om her.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe på ​86 45 43 00 eller sende en mail til info@dp-international.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, for direkte kontakt.

For flere informationer, gå til kontaktsiden​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

D.P. International

CVR: 21262404

Adresseinformation

Sjællandsvej 27 D

9500 Hobro

Kontaktinformation